چای کرک (Karak tea) یک نوع چای شیری ادویهدار است که منشاء آن کشور هند است. این چای در کشورهای خاورمیانه و جنوب آسیا نیز بسیار محبوب است. چای کرک از ترکیب چای سیاه، شیر، و ادویههایی مانند زنجبیل، هل، و دارچین ...
حضور دقیق آبگوشت میان ایرانیان دقیقا معلوم نیست اما قدیمیترین سندی که پیدا شده از این غذا نام برده باشد به حدود قرن 8 هجری برمیگردد! البته در متون قدیمی خیلی با نام آبگوشت از این غذا نام نبردهاند و بیشتر «شورباج» ...
تصور کنید به رستورانی بروید که با خوردن غذاهایش به شما اطمینان دهد که با خوردن آن غذا دچار حمله قلبی خواهید شد! رستورانی که در آن همه غذاها ناسالم هستند!
افرادی هستند که به طور خاص فقط برای یک وعده غذا میپزند؛ اگر جزو این افراد هستید، بهتر است صبح خود را با گزینههای خوشمزه مانند پنکیک، کلوچه، گرانولا و پودینگ و نان شروع کنید. این موارد تضمین میکنند که شما از ...
عبارت معروفی در مورد غذای هواپیما وجود دارد که میگوید: هر چه سس بیشتر، غذا بهتر! نه تنها هوا در ارتفاع زیاد سینوسهای شما را خشک میکند؛ بلکه به باور دانشمندان فقدان رطوبت باعث خشکی غذاها هم میشود. به همین دلیل ...
دم کردن، همان عصارهگیری از گیاه به وسیله آب است که باعث میشود خواص گیاه به آب منتقل شود و البته برای تهیه دمنوش از قسمتهای مختلف گیاه (ریشه، ساقه، برگ، گل، میوه و دانه … ) که میتواند خشک یا تازه باشد، استفاده ...